Orientering vedrørende Internet i Haveforeningen Amager Strand

1. infobrev   - priser, hastighed,startdato,tilmeldingsinfo
2. infobrev   - kontaktmail, kontakttlf.nr,

Internetudvalget kan kontaktes på nedenstående mailadresse:
                                                                                                                                                               Mail: internet@haveforeningenamagerstrand.dk

Status vedr. internettet

Vi er nu i fuld gang med at udskifte de antenner der er fejlbehæftet (fabrikationsfejl fra leverandøren).
Der er lige ankommet nogle nye antenner, som er forbeholdt dem der bor i haveforeningen i den sidste tid.
Så hvis du bor i haveforeningen og ikke har fået udskiftet din antenne, kan du skrive en e-mail til internetudvalget
eller sende en SMS til Anders (51926227). Så er der mulighed for at få en af de nye antenner.

Hvis du har en gammel antenne og ikke skal bruge internettet resten af sæsonen, må du gerne skrive en e-mail til internetudvalget
eller sende en SMS til Anders (51926227) med en bemærkning om dette. Husk at oplyse haveadresse (fx HAV 50).
Så vil internetudvalget hente antennen, så den kan blive udskiftet.

Alle antennerne vil blive udskiftet, så vi fremover undgår at de ”falder ud” og mister forbindelsen til internettet.

Mange hilsner fra Internetudvalget