Bestyrelsen har modtaget nedenstående mail.

Sendt:    3.juni 2018 20:15
Til:         Bestyrelsen i H/F Amager Strand
Emne:     Tænk hvis det værste skete !!

Kære bestyrelse.
Jeg skriver til jer for at høre om i kan overveje at sætte flere cikaner op eller andet der holder kørende i haveforeningen på de tilladte 10 km i timen.

Jeg oplever dagligt kun meget få der kører langsomt på vores veje, og da der også bliver henstillet på generalforsamlingen hvert år, uden den store effekt, forestiller jeg mig at der skal andre midler til.
Der er efterhånden en del børn i foreningen og de bliver også så store at de kan færdes alene, børn er dog ikke gode til at huske at gå stille, kigge sig for, eller holde øje med biler når de færdes på de veje de syntes er trygge at gå på.

Så hvordan kan dette problem løses ? Hvordan får man bilister og andre kørende til at overholde reglerne, og at køre i kørselsretningen?
Jeg ved det ikke?-jeg ved heller ikke hvad der sker med en der kører et barn ned, med jeg ved hvad der sker med barnet, det overlever næppe.